Kellpla 65 jaar - organisatiewijzigingen — Kellpla Group
16596
post-template-default,single,single-post,postid-16596,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Kellpla 65 jaar – organisatiewijzigingen

Dit jaar bestaat Kellpla 65 jaar. Vol energie zijn wij met onze teams in Venlo en Litoměřice Tsjechië bezig met een aantal mooie ontwikkelingen. Het is dan ook een goed moment om in 2017 ons familiebedrijf klaar te maken voor de toekomst.

 

Daarom heb ik besloten om de heer Frank Jacobs aan te trekken. Frank is 50 jaar en heeft een lange carrière achter de rug bij internationale bedrijven. Hij heeft zowel in operations als op directie niveau met veel plezier gewerkt. Wij zullen samen de directie van Kellpla voeren en een aantal uitdagingen die de huidige kunststof spuitgiet markt ons biedt aan gaan pakken en Kellpla fit maken voor de toekomst.

Per 20 maart jl. hebben wij een aantal organisatorische veranderingen doorgevoerd. Onze huidige Sales Manager Hans Derks is de functie van General Manager gaan invullen. De afdelingen productie & assemblage en projecten & engineering vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Onze New Business Manager Jos Derijk is vanaf deze datum de rol van Manager Sales & Supply Chain op zich gaan nemen. Onze sales, customer service, planning, inkoop en expeditie afdeling gaat hij aansturen. Onze Manager Operations Berry Bartels heeft besloten om per 1 april 2017 een andere uitdaging buiten Kellpla aan te gaan. De afdelingen die behoorden tot operations zijn nu gesplitst naar de General Manager en de Manager Sales & Supply Chain.

Om onze nieuwe organisatie kracht bij te zetten hebben wij onze huisstijl vernieuwd. Kellpla NL en Kellpla CZ vormen samen Kellpla Group en dit is nu terug te zien in al onze uitingen.

Met al deze nieuwe stappen in ons jubileumjaar zien wij de toekomst zeer zonnig tegemoet en willen wij onze groeiambities realiseren en ons bedrijf nog beter op de kaart zetten!

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen kunt u contact opnemen met uw gebruikelijke contactpersoon binnen onze organisatie.