Kellpla op Fontys Career Day 2017 aanwezig om te speeddaten met potentials in de techniek
16668
post-template-default,single,single-post,postid-16668,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Kellpla aanwezig op de Fontys Career Day 2017

Speeddaten met potentials in de techniek

Op 11 oktober 2017 was Kellpla samen met een groot deel van de (technische) bedrijven uit Venlo en omstreken weer aanwezig op de Fontys Career Day. Een perfect evenement om als bedrijf te speeddaten met potentiële stagiaires en mogelijk toekomstige medewerkers.

Heel belangrijk voor ons als kunststof spuitgietbedrijf, omdat er weinig specifieke opleidingen in deze markt zijn. Een aantal studenten in de richting Industrieel Productontwerp, Mechatronica en Werktuigbouwkunde heeft inmiddels contact met ons opgenomen om nader kennis te maken.

IPO-studenten maken kennis met Kellpla

Daarnaast geeft Kellpla jaarlijks een rondleiding aan hbo IPO-studenten van de Fontys Hogeschool in Venlo. Ook dit jaar zullen op 21 november weer zo’n 45 studenten kennismaken met ons bedrijf. Tijdens de rondleiding gaan we dieper in op onze manier van engineering, procesverbetering, slim assembleren en meer. Zo krijgen studenten alvast een voorproefje op het toekomstige werkveld.