Home — Kellpla Group
16418
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16418,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wat maakt ons uniek

Bij Kellpla Group begrijpen we dat de productie van hoogwaardige kunststof oplossingen meer is dan alleen spuitgieten.Daarom bieden wij een full-service aanpak waarbij wij als leverancier graag vanaf stap één betrokken zijn.

Onze Early Supply Involvement (ESI) ondersteunt u van het eerste idee tot advies over de juiste grondstof én de beste constructie van uw product. Zo realiseren wij de hoogst haalbare kwaliteit voor uw toepassing. Door slimme engineering een efficiënte en veelal kostenbesparende aanpak voor u.

Door onze ruime voorraad in diverse soorten granulaat, zijn we altijd flexibel en kunnen we snel en met de juiste oplossing op uw vraag inspringen. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij alles voor u produceren. In grote en in kleine volumes. In vele denkbare formaten en vormen.

‘Wij weten wat spuitgieten is’

Een goede samenwerking met klanten staat bij ons voorop. Ons betrokken team van specialisten en onze customer service houden de communicatielijnen kort. Bovendien doen wij binnen ons familiebedrijf als vanzelfsprekend nét dat stapje extra. Zo is Kellpla Group groot geworden en zo blijven wij meedenken en meegroeien met onze klanten.

‘Don’t ask us if we can make it. Ask us how we can make it’

Personal, Partner in Production

Persoonlijk

Ons menselijk kapitaal staat voorop, betrouwbaar, korte lijnen, verantwoordelijk,  expertise, vakkennis, totale customer service.

Partner

Samenwerken, lange termijn relaties, Early Supplier Involvement, voorraadbeheer, logistieke dienstverlening, meer dan spuitgieten alleen.

Productie

Spuitgieten, assemblage, co-engineering (advies), onderhoud matrijzen, kwaliteit, klant-specifiek.

Klanten

Over Kellpla

Kellpla Group is uw betrokken full-service partner in plastic injection molding. Met ruim 70 jaar ervaring en vestiging in Venlo, onderscheiden wij ons door klantspecifiek spuitgieten van hoge kwaliteit.

Contact

  Name

  Phone
  Message

  Kellpla
  Minckelersstraat 8
  5916 PE Venlo
  Nederland

  KvK: 12023513
  Btw: NL007349749B01

  Tel: +(31) 77 354 84 00
  E-mail: info@kellpla.nl