Hoe — Kellpla Group
16426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16426,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

How Kellpla Group makes the best plastic parts

Kellpla Group biedt u dé oplossing voor uw injection molding vraag volgens onze bewezen methode. Onze aanpak bestaat uit de volgende vijf stappen:

1

Uw klantvraag helder in beeld

Op basis van goed persoonlijk contact inventariseren wij uw vraag en de eisen waaraan het product moet voldoen. Voor ons is eerst kennismaken met een kop koffie het vertrekpunt voor een prettige samenwerking.

2

Co-engineering

Door onze Early Supplier Involvement (ESI) betrekken wij u van idee tot en met het technisch ontwerp in het proces. Eventueel samen met onze gerenommeerde ontwerpers. Zo komen we samen tot optimale keuzes voor uw plastic parts.

3

Projectaanpak

Iedere vraag heeft zijn eigen aanpak. Wilt u in low of high volume laten spuitgieten? Of wellicht is voor uw product automatisering met robots, een specifieke verpakkingswijze, levering of voorraadbeheer nodig? Wij stemmen uw budget en de gewenste kwaliteit perfect op elkaar af.

4

Projectuitvoering

Het project start met het aanmaken, testen en vrijgeven van een matrijs. Vervolgens gaan we spuitgieten op één van onze 47 Engel & Arburg spuitgietmachines. We verpakken en verzenden de plastic parts of houden een deel daarvan op voorraad als u dat wenst.

5

Evaluatie en verbetering

Na oplevering van de eerste productserie evalueren we zowel intern als met u. En stellen we verbeterpunten op voor de productie van de plastic parts. Zo ontstaat de perfecte spuitgietoplossing voor uw vraag.

About Kellpla

Kellpla Group is uw betrokken full-service partner in plastic injection molding. Met ruim 70 jaar ervaring en vestiging in Venlo, onderscheiden wij ons door klantspecifiek spuitgieten van hoge kwaliteit.

Contact us

  Name

  Phone
  Message

  Kellpla
  Minckelersstraat 8
  5916 PE Venlo
  Nederland

  KvK: 12023513
  Btw: NL007349749B01

  Tel: +(31) 77 354 84 00
  E-mail: info@kellpla.nl